Reţinuţi pentru violenţă

0
540

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj , prin structurile specializate, a reţinut doi bărbaţi, suspectaţi de comiterea infracţiunii de violenţă. Aceştia urmează să fie prezentaţi instanţelor de judecată, cu propunerile corespunzătoare.

Astfel, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, a fost reținut de polițiștii Secției 3 Poliție Craiova. Din cercetări a reieșit faptul că, în seara zilei de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 23:30, în timp ce se afla în parcarea unui bloc, bărbatul ar fi agresat un alt bărbat, de 32 de ani, din comuna Mârșani. În cadrul activităților desfășurate de polițiști, la data de 22 decembrie a.c., a fost efectuată o percheziție domiciliară, la locuința individului, acesta fiind identificat și condus la audieri. În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propuneri corespunzătoare.

De asemenea, un bărbat de 50 de ani, din comuna Daneți, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, a fost reținut de polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Daneți. Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 19 octombrie a.c., bărbatul, în timp ce se afla pe o stradă din localitate, ar fi agresat un bărbat de 75 de ani. Acelaşi, două luni mai târziu, ar fi agresat un alt bărbat de 36 de ani și i-ar fi adresat amenințări unei femei de 39 de ani. În urma probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propuneri corespunzătoare.