Vătăjelu, aproape să părăsească Ştiinţa

0
168

Căpitanul alb-albaştrilor este în negocieri avansate cu vicecampioana Cehiei, Sparta Praga

vatajeluUniversitatea Craiova este aproape să-şi vândă căpitanul. Antrenorul Gigi Mulţescu a anunţat că Bogdan Vătăjelu este pe picior de plecare din Bănie, având ofertă din Cehia „99 % va pleca, în schimbul unei sume bune. Este singurul din lotul nostru care pleacă, deocamdată. Va merge în Europa, la o echipă care a jucat în preliminariile Champions League. Luam jucători oricum, şi dacă nu pleca Vătăjelu luam jucători. Suntem setaţi să ne facem cea mai puternică echipă posibil. Ne mai trebuie un fundaş dreapta, dar prioritatea este un atacant. Fundaş stânga poate juca Briceag, chiar acesta este postul lui” a declarat Mulţescu la Digi Sport.

Destinaţia probabilă a căpitanului Ştiinţei este vicecampioana Cehiei, Sparta Praga, formaţie eliminată de Steaua din preliminariile Champions League, în vara trecută. Suma de transfer este în jurul a 1 milion de euro, plus TVA, o parte din aceşti bani urmând a ajunge la fostul club al fundaşului de 23 de ani, Metalul Reşiţa, de unde a fost adus în Bănie în urmă cu 3 ani. Vătăjelu este cotat chiar la 1 milion de euro pe transfermarkt, el fiind integralist în acest sezon la Universitatea Craiova, pentru care a jucat în toate cele 24 de meciuri din toate competiţiile, marcând şi două goluri.

Sparta Praga a câştigat grupa din Europa League în care a evoluat şi din care nu s-au calificat formaţii precum Inter Milano şi Southampton, iar în şaisprezecimile competiţiei va întâlni gruparea FK Rostov din Rusia.