Dolj: Intervenţii ale pompierilor doljeni în ultimele 24 de ore

0
158

pompiÎn ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a 2 incendii şi 32 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

Astfel, în data de 21.12.2016, ora 12:20, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui G.B., în localitatea Mischii. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta la materialul lemnos folosit pentru  construirea podului, cu posibilitate de propagare la restul locuinţei. În urma acestuia a ars material lemnos din structura podului pe o suprafaţă de aprox. 3 mp. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului scântei (coş de fum deteriorat).

În data de 21.12.2016, ora 19:40, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui M. M., în localitatea Cârcea. La sosirea echipajului de pompieri incendiul se manifesta la materialul lemnos folosit pentru  construirea podului, cu posibilitate de propagare la restul locuinţei. În urma acestuia a ars material lemnos din structura podului pe o suprafaţă de aprox. 1,5 mp. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit electric.