AGRO OLTENIA, ediția a II-a

0
163

AGRO OLTENIA, cel mai important eveniment expozitional din Oltenia dedicat agriculturii si industriei alimentare, aflat la cea de-a II- a editie,  se va desfasura la Craiova  pe parcursul a trei zile in perioada 5-7 octombrie 2018 la  Centrului Multifunctional.

Targul AGRO OLTENIA doreste să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii si industriei alimentare. Acest eveniment va oferi expozantilor o oportunitate unica de a-si pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele de dezvoltare.

Targul se adreseaza atat marilor producatori agricoli cat si microfermelor, gospodariilor taranesti active, producatorilor de produse alimentare traditionale si taranesti, entitatilor non-agricole din mediul rural, precum si agricultorilor pasionati.

O ofertă diversificată pentru vizitatori la AGRO OLTENIA 2018

În cadrul evenimentului vor fi expuse: tehnologii, mașini și utilaje agricole, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate.

MABO Utilaje o sa fie si anul acesta prezenti la Targul AGRO OLTENIA,  acestia urmand sa pregateasca un stand extraordinar unde clientii targului pot afla toate noutatile in materie de tractoare, atasamente agricole, remorci, buldoexcavatoare si atasamente pentru institutiile publice.

Agrin Natura Utilaje, vine în întâmpinarea agricultorilor cu o gamă largă de utilaje agricole și tractoare. Este dealer autorizat al  marcilor: Maschio  Gaspardo, Gűttler, Tűmosan, Caffini, Forigo, Mecanica Ceahlaul, Aguirre, Steyr, Optigep.

Biotrend Plus prezintă produse inovatoare pentru industriei laptelui. Biotrend Plus este reprezentantul exclusiv al companiei Hygiena International pe teritorul Romaniei, pentru toate segmentele industriei alimentare si non-alimentare. Cel mai recent produs al lor este una dintre noutatile prezente la targ,  – Biofinder-  soluţie inovatoare pentru detectarea biofilmelor şi suprafeţelor contaminate.

Semplus,   o companie tanara si dinamica comercializeaza  online  peste 5500 produse.  Si-au  propus sa ducem in gospodariile oltenilor seminte pentru agricultura de calitate, o gama variata care sa corespunda necesitatilor atat gospodarilor care produc pentru consum propriu cat si celor care produc legume pentru comercilalizare sau industralizare.

Florian LTD Bulgaria – Producator de seminte de legume si flori, cu renume,  aduce la  Agro Oltenia cele mai cunoscute soiuri: Rosu de Gradina (tip Gigant), Fasole Pitica, Rosii CHERRY GALBENE, Porumb Decorativ Multicolor si multe altele.

Draper Romania Stefanclayt, promoveaza pe piata romaneasca scule de mana si echipamente pentru service-uri auto, produse in Marea Britanie.

Triton vine la Agro Oltenia cu o gamă variată de scule pentru grădinărit și agricultură. Timp de trei zile, la standul Triton vei regăsi: motosape, motocultoare, motocoase, motopompe, pulverizatoare, betoniere, aparate de sudură, dar și numeroase accesorii pentru grădinărit.

MECA-RUL, in calitate de dealer de piese originale si piese de schimb pentru toate marcile, va pun la dispozitie o gama larga de produse si servicii de top, inclusiv pentru utilaje agricole, de constructii, accesorii si articole pentru gradinarit.

CSGauto, Kalorina Bio,  Iridex Group,  Cantar Prod,  Lumbreco,  Oscar Downstream,  Pro Land Oil,  Real Deal,  Agro Auto Distribution,  Magnum,  Unelte destepte, Ingrasaminte Panetone, TehnoWorld,  Mec DIESEL, Tehno World,  si multi alti expozanti  vor veni cu oferte promotionale pe toata perioada targului, premii, tombole si vouchere de reduceri.

Pe langa firmele de pe piata din Romania vor expune la targ si  firme de profil din  strainatate: Bulgaria, Serbia,  Irlanda,  Ungaria , Turcia.

Puncte de interes pentru participanți

 Agro Oltenia te premiaza! In cadrul evenimentului, va avea loc “TOMBOLA FERMIERULUI”  toţi cei care ajung la târg in perioada  5-7 octombrie  2018 pot câştiga premii oferite de organizator și firmele expozante.

 Ø  O oaie de rasa, oferita de   Asociatia Crescatorilor de Ovine Si Caprine Segarcea

Ø  Premiul special un week-end  de relaxare la Forest Retreat and Spa;

  • Un sejur la munte pentru 2 persoane- oferit de SC Stefanescu & Ion;
  • Abonamente gratuite oferite de Revista Ferma.
  • AGRIN-NATURA UTILAJE ofera zilnic un voucher de 10% discount.
  • In cadrul standului Dolce Dormire Saltele Paturi Somiere, beneficiezi de 30% reducere la toata gama de produse.
  • Panetone SRL ofera patru (4) bidoane de 5 litri ingrasamant foliar Bionat Plus.
  • Un schimb de ulei de motor sau transmisie, conform specificatiilor producatorului utilajului, oferit de Mec Diesel
  • Triton- Scule beton ofera electrocasnice Bosch : un cantar de persoane, un mixer si un aspirator de masa.