Ultima zi de înscrieri pentru Master la UMF Craiova

0
97


Astăzi este ultima zi de înscrieri la Master pentru absolvenții care doresc să urmeze programele de studiu propuse de Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova. Peste numai două zile, miercuri, 24 septembrie a.c., va avea loc și concursul propriu-zis. Cele trei domenii pentru care se poate opta la UMF Craiova sunt Farmacologie și Toxicologie, Restaurări protetice cu sprijin implantar și Dezvoltarea serviciilor de nursing comunitar.

Anul acesta, pentru fiecare din cele trei programe de master au fost bugetate câte 15 locuri. În privința locurilor cu taxă, sunt disponibile câte 20 la Restaurări protetice cu sprijin implantar și Farmacologie și Toxicologie și zece la Dezvoltarea serviciilor de nursing comunitar. Taxele pentru anul universitar 2014/2015 diferă și ele: 3.500 de lei/an la Restaurări protetice cu sprijin implantar și Farmacologie și Toxicologie, respectiv 1.500 de lei/semestru pentru Dezvoltarea serviciilor de nursing comunitar.

Conform regulamentului, absolvenții Facultăților de Medicină, Medicina dentară și Farmacie care au făcut toți anii la buget nu se pot înscrie decât pe locurile la forma „cu taxă”.