“U” Craiova, victorie cu Mediaşul

0
1279

În etapa a 6-a a Ligii I, Universitatea Craiova a învins, pe teren propriu, cu 1-0, pe Gaz Metan Mediaş. Golul a fost marcat de Ştefan Baiaram, în minutul 55. Oaspeţii au avut un gol anulat pentru ofsaid, în minutul 69, iar în minutul 79, Pigliacelli a apărat un penalti executat de Chamed. Pe final, Izata, de la oaspeţi, a fost eliminat pentru un fault dur la Mateiu, căruia i-a spart doi dinţi.

La final, Reghecampf a declarat: “Avem jucători cu viteză bună, cu tehnică, dar când trebuie să uzezi de două-trei atingeri ca să pui balonul pe iarbă e puțin mai greu pe construcție. A fost un meci greu, au avut și ei două șanse mari, puteau chiar să câștige. Am și eu anumite chestii pe care trebuie să le pun în practică pentru a-mi ambiționa jucătorii, ca să fac concurență și să fie jucătorii pregătiți 100%. Știu foarte bine nivelul lui Mirko, al lui Lazar, dar au nevoie de concurență. Sper ca Koljic să fie mult mai bine, Ivan și Conte să fie disponibili, Papp va reveni într-o lună la antrenamente. Sper să aducem jucători pe posturile unde avem nevoie și cu siguranță vom arăta altfel”.

Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş 1-0 A marcat: Baiaram 55.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, Screciu (Căpăţână ’84), Bancu – Nistor (Constantin ’76), Fedele (Koljic ’65), Vînă (Baiaram ’46) – Gustavo, Markovic (Mateiu ’65), Cîmpanu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Gaz Metan Mediaş: Vâlceanu – De Moura (Chamed ’71), Yuri, Matricardi, Velisar (Trif ’73) – Izata, I. Filip, Iancu (Horşia ’84) – Grădinaru, Irobiso (Sarr ’73), Deaconu (Morar ’71).  Antrenor: Mihai Teja.

Cartonaş roşu: Izata ‘88

Arbitri: Iulian Dima – Andrei Constantinescu, Alexandru Vişan.