Anișoara Stănculescu, Candidat PMP Primăria Craiova:

0
392

Dreapta, domnule Giugea, nu promite ajutoare sociale pe care nu le poate da. Dreapta face investiții, crește economia  si ajută în mod real pe cei aflați, cu adevărat, în nevoie”

PNL are tentația, prin vocea candidatului său la primăria Craiova de a mima retorica PSD:”promitem de toate, creăm iluzii cât mai mari tuturor și apoi vedem ce facem

Dreapta, în opinia PMP, înseamnă soluții economice multiplicatoare de locuri de muncă durabile, corect plătite. Dreapta înseamnă stopare risipei banului public și stimularea celor care aduc plusvaloare în comunitățile lor.

Dacă nu creștem bugetele pentru investiții, dacă nu legăm mai bine educația craioveană de piața locală a muncii, dacă nu dezvoltăm o cultura antreprenorială demnă de un oras ca și Craiova, dacă nu facem  la municipalitate o fabrică performantă de atras bani europeni promitem în zadar romilor și altor categorii sociale dezavantajate sume de bani pe care nu le avem”-precizează ANIȘOARA STĂNCULESCU, Candidat PMP la Primăria Craiova.

PMP cere atât PNL cât si PSD să renunte la a mai impărți din gură craiovenilor  pomeni electorale și iluzii deșarte.

Avem in continuare cel mai mic buget alocat investițiilor dintre toate marile municipii din țară.Asta ar trebui să ne dea serios de gândit de ce suntem rămasi în urma altor municipii la capitolul dezvoltare!”– a mai spus candidatul PMP la Primăria Craiova, Anișoara Stănculescu.

                                                   

                                                          BIROUL DE PRESA PMP DOLJ