Cercetaţi pentru furturi din autoturisme

0
138

Două persoane, un bărbat de 42 de ani, din Motru, şi un minor de 17 ani, din Sadova, sunt cercetate de poliţişti pentru furturi din autoturisme.

Potrivit IPJ Dolj, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova în cooperare cu poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic a fost identificat, în cursul zilei de joi, autorul unui furt din autoturism, stabilindu-se că este vorba despre Daniel C., de 42 de ani, din localitatea Motru, judeţul Gorj. Poliţiştii craioveni au fost sesizaţi, pe 13 august a.c., de Lucian B., din Craiova, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras interfaţa de la RCD auto şi unitatea de climatizare din autovehicul. Suspectul a fost depistat joi de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie T.F. Filiaşi, în gara oraşului Filiaşi, fiind preluat de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova, unde a fost audiat şi a recunoscut fapta comisă în urmă cu o săptămână. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporţie de 70% şi restituit părţii vătămate.

Tot Joi, în jurul orei 8.30, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost anunţaţi de Gheorghe G, de 59 de ani, din comuna Teasc, cu privire la faptul că o persoană necunoscută, a pătruns în autoturismul proprietate personală, parcat în apropierea D.N. 55, şi i-a sustras mai multe bunuri. Cu ocazia cercetărilor a fost identificat F.I., din comuna Sadova, în vârstă de 17 ani, stabilindu-se faptul că acesta a pătruns în autoturismul lăsat neasigurat şi din interior a sustras bunuri în valoare totală de peste 100 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate. „În ambele situaţii poliţiştii doljeni au întocmit pe numele suspecţilor dosare de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de furt”, a precizat agent-şef adjunct Amelia Barbu din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.