Proiectul Business English Classes a ajuns la final

0
214

Prima ediţie a proiectului Business English Classes a ajuns la final, iar AIESEC Craiova organizează astăzi, începând cu ora 19.00, în incinta Facultăţii de Drept, un eveniment în cadrul căruia vor fi prezentate concluziile proiectului, impactul asupra participanţilor şi vor fi împărtăşite impresii atât din partea acestora, cât şi din partea celor doi traineri internaţionali.

Business English Classes  este realizat de AIESEC Craiova în parteneriat cu Şcoala de limbi străine DAGMAR şi se adresează mediului de afaceri local. Proiectul, desfăşurat pe o perioadă de trei luni, între 4 martie şi 21 mai, a oferit  cursuri de engleză de afaceri către angajaţii companiilor craiovene, aceştia având oportunitatea de a-şi îmbunătăţi cunoştinţele lingvistice într-un mod organizat şi profesionist.

Curricula a fost structurată în module de pregătire special concepute pentru a răspunde nevoilor participanţilor, indiferent de nivelul acestora de limba engleză. De-a lungul proiectului, cei 31 de reprezentaţi ai companiilor implicate au participat la două şedinţe pe săptămână, în urma cărora aceştia au dobândit cunoştinţe avansate şi un limbaj divers.

Programul a inclus abordarea unor subiecte specifice mediului de afaceri, precum: negocierea contractelor în limba engleză, simularea de întâlniri de afaceri, descrierea produselor şi serviciilor oferite de companie pe piaţa de afaceri sau dezvoltarea unui discurs persuasiv pentru conferinţe şi întâlniri de afaceri. “Participanţii au avut posibilitatea de a interacţiona în mod direct cu persoane din alte culturi, experimentând astfel un mediu internaţional de studiu şi căpătând totodată perspective externe asupra unor probleme de business actuale. Astfel, aceştia şi-au îmbunătăţit cunoştinţele de limbă engleză cu sprijinul celor doi stagiari din Macedonia şi Egipt, dobândind noi perspective cu privire la o abordare internaţională a businessului pe care îl deţin”, a afirmat Irina Simulescu, purtător de cuvânt în cadrul AIESEC Craiova.