Şi beat, şi fără permis, s-a ales cu cătuşe

0
468
În noaptea de 21/22 martie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 25 de ani, din Craiova, acesta fiind cercetat pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului.
În noaptea de 21 martie a.c., cel în cauză a fost depistat de polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, la volanul unui autoturism condus pe strada “Înfrățirii”, din localitate, acesta fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, polițiștii au stabilit că tânărul avea o concentrație de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule. Astfel, în baza probatoriului administrat în acest caz, polițiștii rutieri au dispus față de tânăr reținerea pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunerile corespunzătoare.