Prima conferință regională GoFar!

1
563
Sorin Manda, directorul Aeroportului Internaţional Craiova a participat astăzi, alături de Mihai Neațu, vicepreședinte Consiliului Judeţean Dolj, și administratorul județului Dolj, Cosmin Durle,  la prima conferință regională GoFar!, organizată în colaborare cu compania Animawings.
“Scopul întâlnirii a fost acela de refacere a ecosistemului de turism din România prin așezarea la aceeași masă a tuturor factorilor din regiune implicați în turism, ticket-ing, servicii aeroportuare, în vederea stabilirii de relații comerciale dinamice, flexibile și de viitor din Oltenia”, a precizat Sorin Manda.
De asemenea, la întâlnire, a fost prezentă întreaga conducere a companiei Animawings alături de delegați ai Memento Group și ai turoperatorului Christian Tour. Compania aeriană Animawings va opera în perioada 1 aprilie – 20 mai cursa charter Craiova – Hurghada, cu o frecvență săptămânală, cu plecare în fiecare zi de joi și în perioada 14 iunie – 20 septembrie cursa charter Craiova – Antalya.

1 COMENTARIU

  1. ce sediu , luminat, impodobit si utilat, bai neica … iar intre blocuri nici nu se mai vad marcajele de jeg … dupa ce terminati sedinta, o sa dati drumu’ odata si la containerele alea ingropate, domnii decidenti … ???

Comments are closed.