Mihăilă: “Cred că vom câştiga cu 2-0 cu Macedonia de Nord”

0
544

Fostul jucător al Universităţii Craiova, Valentin Mihailă, convocat în premieră la echipa naţională de seniori, a declarat, într-un interviu pentru frf, că România va câştiga cu 2-0 meciul cu Macedonia de Nord, în debutul preliminariilor CM 2022.

A fost minunat când am venit aici, mi-am dorit asta de mult. Am spus mereu că visul meu este să joc la un Campionat European sau la o Cupă Mondială cu echipa naţională. Sper să mă impun, să fac faţă şi să îmi pun amprenta. Cred că vom câştiga cu 2-0 cu Macedonia de Nord. Nu pot spune marcatorii pentru că nu ştiu cine va juca… dar oricine va intra sper să joace bine. Nu contează cine înscrie, contează să câştige echipa“, a spus jucătorul Parmei.

Mihăilă spune că este avantajat de stilul de joc al Parmei, unul de contraatac, şi îşi poate pune în valoare principala calitate – viteza.

Fotbalul italian este foarte tacticizat, cu echipe care se apără foarte bine, dar cred că mie mi se potriveşte. Sunt la o echipă care încearcă să joace contraatacul, iar fiind jucător de viteză mă ajută puţin. Erau zvonuri că Dennis va veni, colegii mă întrebau de el, ce fel de jucător e, cu ce picior loveşte mingea şi aşa mai departe“, a spus Mihăilă.

Întrebat despre jucătorii de perspectivă ai Craiovei, Mihăilă a spus: „Din ce văd până acum, cred că Cicâldău va fi următorul jucător de la Craiova care va face pasul în străinătate. Mai sunt Vlădoiu, pe care îl văd un jucător foarte bun, Baiaram, la fel, un jucător bun, Cîmpanu, care a venit acum“.

României întâlneşte pe 25 martie Macedonia de Nord (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti), pe 28 martie Germania (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti) şi în 31 martie Armenia (ora 19:00, în deplasare).