”Academia de training”, ediţia 2016

0
307

Asociaţia Junior Chamber Internaţional Craiova – JCI Craiova organizează mâine, începând cu ora 17.30 la Hotel Ramanda Plaza Craiova, evenimentul JCI MIXER unde se va lansa ediţia 2016 a proiectului ”Academia de training” şi seria de evenimente Business Networking Event destinate antreprenorilor.

Academia de Training este o iniţiativă a Junior Chamber International Craiova – JCI Craiova şi a Centrului pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă CDCD, fiind o serie de cursuri lunare cu tematica specifica organizate gratuit pentru tinerii doljeni. JCI Craiova îşi propune să formeze o importantă comunitate de tineri lideri întreprinzători şi manageri din zona Craiovei şi să promoveze spiritul antreprenorial în rândul tinerilor. Prima editie de anul acesta va fi susţinută de catre Cristian Toaxen, în sala Amza Pellea (maxim 20 participanti).

            Business Networking Event facilitează întalnirea oamenilor de afaceri din comunitate si este prilejul perfect pentru orice antreprenor care îşi doreşte să îşi dezvolte propria afacere beneficiind de toate avantajele unei reţele puternice.

Proiectele JCI Craiova se desfaşoară pe bază de voluntariat

          Misiunea JCI Craiova este aceea de a fi o platformă de oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii dobândesc puterea de a crea schimbări pozitive în comunitatea în care trăiesc. Proiectele JCI Craiova se desfaşoară pe bază de voluntariat şi sunt axate pe cele 4 arii de dezvoltare ale JCI : antreprenoriat şi business, dezvoltare personală şi leadership, responsabilitate socială – implicare în comunitate, relaţii internaţionale şi implementarea obiectivelor mileniului (UN MDGs).

             Acestea sunt setate alături de partenerul internaţional principal ONU. Prin specificul organizaţiei, în raportul cu valorile europene vis a vis de responsabilitate cetătţeanului de drept, JCI promovează implicarea activă a antreprenorilor în comunitatea locală, stimulează implicarea tinerilor în aparatul decizional şi conceptul de cetaţenie activă.