S-a răzbunat pe concubină spărgându-i geamurile de la apartament

0
321

Un tânăr de 22 de ani, din Craiova, este cercetat penal după ce, în urma unei certe cu concubina sa, s-a îmbătat şi a spart geamurile de la apartamentul acesteia, situat la parterului unui bloc din Craioviţa Nouă.

Duminică după-amiază, în jurul orei 17.30, un echipaj mobil din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflat în timpul executării unei misiuni în cartierul craiovean Craioviţa Nouă, a fost sesizat prin numărul de urgenţă 112 că pe bulevardul “Oltenia”, în zona Orizont, un tânăr a spart mai multe geamuri de la un apartament situat la parterul unui bloc. Jandarmii au ajuns la locul respectiv şi l-au găsit pe tânăr, stabilind că este vorba despre Viorel Draga, de 22 de ani, din Craiova. Din câte le-a povestit acesta, se certase cu concubina, plecase de acasă să se calmeze şi, după ce a consumat băuturi alcoolice s-a gândit că cea mai bună răzbunare ar fi să-i spargă geamurile apartamentului.

“Echipajul s-a deplasat la faţa locului, a procedat la oprirea, legitimarea şi stabilirea identităţii tânărului, care este un craiovean în vârstă de 22 ani. Acesta, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unor neînţelegeri mai vechi, s-a certat cu concubina sa, iar în urma discuţiilor purtate cu aceasta a devenit agresiv şi a distrus geamurile de la sufrageria, dormitorul şi bucătăria apartamentului acesteia, pagubă estimată de proprietara locuinţei la aproximativ 1.000 lei”, ne-a declarat ofiţerul de presă al IJJ Dolj, lt. Ion Ţapu.

Jandarmii l-au dus pe Viorel Draga la sediul Secţiei 5 Poliţie Craiova, unde i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, urmând a fi înaintate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova pentru soluţionare.