Preşedintele Klaus Iohannis participă, astăzi, la Varşovia, la reuniunea extraordinară a Formatului Bucureşti 9

1
213

Preşedintele Klaus Iohannis participă, astăzi, la Varşovia, alături de omologul polonez, Andrzej Duda, la reuniunea extraordinară a Formatului Bucureşti 9 (B9), avându-i ca invitaţi pe preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, şi pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Summitul B9 se desfăşoară în contextul împlinirii unui an de la declanşarea războiului de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei, la 24 februarie 2022, şi are ca obiectiv continuarea coordonării dintre Aliaţii de pe Flancul Estic al NATO şi SUA, pe fondul provocărilor de securitate generate de război.

1 COMENTARIU

  1. Iohannis nu,,a participat” ci a fost chemat la ordin! Evreimea americana vrea razboi cu orice pret, si-l impinge in fata pe Biden! Normal e ca Biden sa afac ceea ce decide Congresul in privinta razboiului! dar cum el incearca sa devina un tiran al SUA a creat niste ,,comisii” care decid prin intermediul unor ,,comisari ai echitatii” sa dirijeze birocratia si sa centralizeze puterea. ,,Formatul B9 ” despre care scrieti ,sunt de fapt tarile asa zisului,,flanc estic” care vor fi obligate sa intre in razboiul evreilor americani contra nationalistilor rusi! Iohannis a zis doar ,,Javohl ” si va trece la executarea ordinului.
    ,,Cucu, pasarica”! si s-a tras in poza cu Biden si cu Stoltenberg! De aceea a invitat-o si pe,,fetita pierduta din Moldova” la Bucuresti. Sa grabeasca lucrurile pentru incalcarea Constitutiei Moldovei in ceea ce priveste neutralitatea statului!
    Doamna Bulugean, nu miroase inca a praf de pusca la Craiova? In Canada se simte al naibii de rau! Pentru cei care nu citesc presa manipulatoare !

Comments are closed.