Dan Cherciu va candida independent la Primăria Craiova

0
388

Partidul M10 Craiova a anunţat la finalul acestei săptămâni candidatul pe care îl susţine pentru primăria oraşului Craiova. Dan Cherciu este candidat independent, susţinut de M10.

Candidatura lui Dan Cherciu a fost lansată la o întâlnire regională a membrilor M10, la care au participat şi membri din conducerea naţională. „Candidez pentru că vreau ca oraşul Craiova să nu mai fie locul din care se pleacă. Astăzi oraşul se depopulează, oamenii nu doar că nu mai vin, dar pleacă. Vreau ca oraşul Craiova să fie al oamenilor, nu al intereselor corupte. Vreau să contribui la schimbarea acestei situaţii. Îmi doresc să vină alături de mine şi de M10 şi alte partide politice şi asociaţii civice formate din oameni de bună calitate care vor să schimbe Craiova în bine”, spune Dan Cherciu.

Dan Cherciu este antreprenor şi are experienţă de consilier local în două mandate. Domnul Cherciu este născut în Craiova, de profesie inginer, tatăl a doi băieţi, a lucrat în cercetare ştiinţifică, apoi a decis să înceapă încă din anii 1990 propria lui afacere în domeniul IT şi automatizări industriale. „Craiova este oraşul în care am avut împliniri. Aş vrea ca cei doi băieţi ai mei să rămână în Craiova şi să trăiască cu plăcere aici. Sunt născut în Craiova, toată evoluţia mea este legată de acest oraş”, adaugă Dan Cherciu.