Istoria unei evadări

0
960

Astăzi, în urma activităţilor de căutare, periere şi scotocire desfăşurate pe un câmp din extravilanul comunei Bucovăţ, către Terpeziţa, Cruțan Andrei, tânărul de 23 de ani, din comuna Unirea, judeţul Dolj, care a evadat joi seară din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, a fost găsit, prins şi imobilizat de o echipă de căutare formată dintr-un poliţist şi un jandarm din cadrul GJMb Craiova.

Seara trecută, în urma verificărilor efectuate de poliţişti pentru refacerea traseului parcurs, individul a fost surprins pe imaginile de pe camerele de supraveghere, la ieşire din Craiova, îndreptându-se către Podari. Imediat, echipele de căutare au fost mobilizate în zona localităţilor Podari şi Bucovăţ, fiind desfăşurate activităţi de căutare, periere şi scotocire atât în extravilanul localităţilor, cât şi în clădiri dezafectate.

În această după amiază, tânărul a fost observat, urmărit şi imobilizat  şi condus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj. Ulterior, tânărul a fost escortat de poliţiştii de investigaţii criminale şi încarcerat în penitenciar.