Weekend cultural la mall-ul ElectroputereParc

0
207

Noi companii private se alătură proiectului Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021. Electroputere Parc, primul centru comercial (mall) din zona de sud a ţării, a devenit un partener important al oraşului și susține programul Craiova 2021 – Play IntenCity.

«Parteneriatul dintre Asociaţia „Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021” şi mall-ul ElectroputereParc, pe care tocmai l-am definitivat, se constituie într-o dovadă în plus, dacă mai era nevoie, că mediul economic din Craiova a înţeles cât de bine pot coexista împreună cele două domenii – cultural şi economic, dar şi câte lucruri frumoase iau naştere în urma acestor colaborări. De acum înainte, un spaţiu comercial imens, de peste 30.000 mp, va fi şi loc de desfăşurare pentru proiectele cultural-artistice ce promovează Craiova 2021», a declarat Lucian Dindirică, preşedintele ACCEC 2021.

Parteneriatul demarează din acest weekend, cu diverse activităţi întreprinse de colaboratorii ACCEC 2021. Ieri după-amiază, copii talentați de la Liceul de Arte „Marin Sorescu” și-au expus aici lucrările de pictură. Astăzi, 21 noiembrie, este ziua în care iubitorii de lectură, dar şi micuţii artişti au ocazia să se relaxeze la mall citind romane, poezii sau colorând cărţi pentru copii. Iniţiată de Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, activitatea se desfăşoară astăzi, dar şi duminică 22 noiembrie, între orele 16.00-20.00. Un alt eveniment important programat în astăzi la ElectroputereParc este Flash Mob-ul organizat de Clubul de Dans Sportiv Katamis: toţi iubitorii de dans sunt aşteptaţi începând cu ora 20.00!

Parteneriatul dintre ACCEC 2021 şi Electroputere Mall a fost definitivat într-o perioadă importantă pentru ambele părţi implicate. Echipa Craiova 2021 se pregăteşte de interviul ce va avea loc în faţa experţilor europeni, la Bucureşti, în data de 9 decembrie, iar Electroputere Parc aniversează 4 ani de la inaugurare. Prima galerie comercială de asemenea anvergură din sudul ţării, Electroputere Parc a devenit un reper pentru mediul economic din regiune. În prezent prezintă un grad de ocupare de 100% şi se bucură de o afluenţă de peste 1.000.000 de vizitatori pe lună. În cadrul evenimentelor prilejuite de aniversarea celor 4 ani mai sunt programate, în acest weekend, concerte cu DJ, proiecţii laser, reduceri de până la 70% oferite de comercianţii prezenţi în incinta Electroputere Mall, cu ocazia Black Weekend, dar şi alte surprize.