Simona Halep, găsită dopată!

2
389

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă, Roxadustat, la ediția US Open din acest an. Românca a fost informată de testul pozitiv pe 7 octombrie. Se pare că din această cauză, Halep nu-şi făcea planuri pentru Turneul Campioanelor, la care ar fi putut participa. US Open 2022 s-a desfășurat în perioada 29 august – 11 septembrie, iar Halep a fost eliminată în primul tur. Substanța Roxadustat se comercializează sub brandul Evrenzo, un medicament care ajută organismul să lupte împotriva anemiei.

„Azi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea. De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.  Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a scris Simona Halep pe reţelele de socializare.

2 COMENTARII

  1. Inseamna ca nu a fost vaccinata cu toate dozele de veama de varza ale Phizer sau Moderna! Iata ca lumea se trezeste si , in ciuda acestor teste asa zise,,stiintifice“ precum cele prescrise pentru Covid,19, da cu stiinta de pereti! Sunt oameni care cred in stiinta, sunt oameni care au frica de stiinta si sunt ,,stiintifici`: care sunt platiti cu bani grei sa manipuleze! Nici presa nu e prea departe de banii muradei pe care ii primeste sa manipuleze! In Canada sunt din ce in ce masi multe voci, autoritati si chiar jurnale casre revin la relaitate si ne scriu despre marea manipulare cu pandemia, cu izolarea , cu carantina si alte metode care nu seaman cu nimic a democratie si ,de ce nu, domnule Cosmin Staicu,cu libertarea…cuvantului!
    P.S. A batut cenzura si la poarta ,,Cuvantului“ nelibertatii! Asa ca nu ma astept ca acest mesaj sa fie publicat! De o vreme, jurnalul asta pe care il citeam cu placere, si-a schimbat infatisarea! Si ziaristii la fel! Pacat!

  2. Scuze pentru greseli de ortografie: zeama nu veama, murdari si nu muradei, mai si nu masi,realitate si relaitate, care si nu casre! Sa gresesti este omeneste, sa iti recunosti greseala e dumnezeieste !

Comments are closed.