PNL : Doi miniştri pe listele de la Dolj

0
672
Partidul Național Liberal – Filiala Dolj a depus astăzi, la Biroul Electoral de Circumscripţie Nr 17 Dolj (Clădirea PalatuluiAdministrativ –Prefectură) dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie a.c.  La eveniment au fost prezenţi: Ştefan Stoica – preşedintele PNL Dolj, cap de listă la Camera Deputaţilor; senatorul Mario Ovidiu Oprea – preşedintele PNL Craiova, locul 2 la Senat, Nicolae Ciucă – ministrul Apărării, impus de centru ca să deschidă lista la Senat,  Ionuţ Stroe – ministrul Tineretului şi Sportului, candidat la Camera Deputaţilor, precum şi alţi candidaţi. 
Ştefan Stoica, preşedintele PNL Dolj :
“Alegerile parlamentare sunt foarte importante pentru Partidul Naţional Liberal. PNL merge în această campanie cu sloganul “Dezvoltăm România”, iar noi dezvoltăm judeţul Dolj. De ce ? Pentru că ani de zile, de guvernare PSD, am observat ca aceştia au ca principal obiectiv de guvernare doar tema justiţiei. PNL discută acum despre infrastructură, investiţii şi dezvoltare. Fie că vorbim de investiţii în sănătate, iar Spitalul Regional Craiova e doar un exemplu, iar în acest sens, s-a semnat contractul cu Comisia Europeană, fie că vorbim de investiţii în educaţie, cum ar fi reconsolidarea Colegiului Carol I, fie în cultură, şi aici avem contractul de renovare şi modernizare a Teatrului Naţional”.
Ministrul Nicolae Ciucă :
“Am considerat că e timpul să-mi aduc aportul meu de experienţă, tot ceea ce înseamnă partea asta de translatare a valorilor în care am crezut şi voi crede în continuare. Să continuăm să găsim soluţii pentru crearea de noi locuri de muncă, pentru absorbţia de fonduri europene, pentru viitoarele investiţii. Toate, laolaltă să însemne bunăstarea populaţiei”.
Ministrul Ionuţ Stroe :
“Avem cea mai bună garnitură şi ofertă politică de candidaţi pe care vren partid politic l-a avut vreodată în Dolj. De data aceasta, încercăm şi noi, cei doi miniştri, să întregim oferta PNL Dolj. Ceea ce trebuie menţionat este faptul că, dincolo de aceste crize, de aceste scandaluri politice sterile, noi avem un plan  de dezvoltarea al acestei ţări şi al acestui judeţ. Un plan serios, articulat, un plan care să repornească acest judeţ, care de mulţi ani se află într-o subordonare pesedistă. Pe de o parte, există liberali care doresc dezvoltarea şi avem pesedişti, care mai bine de 30 de ani doresc stagnarea în acest judeţ”.
Senatorul Mario Ovidiu Oprea :
“În primul rând, vreau să mulţumesc craiovenilor, pentru ei au fost primii care au dat un semnal că au o altă viziune legată de oraşul nostru şi judeţul nostru. În acest sens, venim cu o echipă care nu doreşte să participe la un scrutin electoral, ci doreşte să câştige aceste alegeri. De aceea ne punem speranţa în electoratul craiovean şi doljean, care în mod cert,va veni într-un număr şi mai mare la aceste alegeri.”