La Masia gata sa revină

0
420

Ce generaţie pregătesc conducatorii Barcelonei

Ansu Fati începe să calce pe urmele colegului său de la Barcelona, Lionel Messi, iar de la o vârstă mult mai fragedă decat majoritatea jucătorilor actuali reuşeşte să îşi facă un nume în fotbalul mondial şi să se impună ca şi titular la FC Barcelona. După un debut decent  împotriva celor de la Betis Sevilla, Ansu Fati reuşeşte sa devină cel mai bun marcator al catalanilor din începutul acestui start de sezon şi astfel sa îl surclaseze pe Lionel  Messi în startul campionatului.

Cifre FATIncredibile in noul sezon LaLiga

În acest moment tânarul jucător al celor de la Barcelona este al doilea cel mai bun marcator din campionatul Spaniei, cu 3 goluri după Paco Alcacer(4 goluri, Villareal) si cel mai bun marcator din competiţie al catalanilor. Ansu Fati a reuşit sa debuteze în anul 2020 pentru prima reprezentativă a Spaniei unde până acum a reuşit sa strânga 4 meciuri şi să marcheze un gol.

În următorul meci Ansu Fati&Co vor primii vizita celor de la Real Madrid, sâmbătă 24 octombrie pe stadionul celor de la Barcelona, Camp Nou, de la 17:00

18 ani împlineşte fotbalistul Barcelonei pe 31 Octombrie

80 de milioane de euro valorează atacantul Barcelonei conform Transfermarkt

ADRIAN ŢAINA