I-au găsit un pistol în casă

0
76

Un craiovean de 23 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce, în urma unei percheziţii efectuate la locuinţa sa, poliţiştii au descoperit un pistol pe care îl deţinea ilegal.

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, în baza informaţiilor deţinute, poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Dolj au făcut, vineri, o percheziţie la locuinţa lui Ionuţ Gurlea, de 23 de ani, din Craiova. În urma descinderii, oamenii legii au descoperit un pistol de tir cu aer comprimat, fără muniţie, marca Uscombat.

„Poliţiştii au stabilit că tânărul nu este deţinător legal al acestui pistol, fapt pentru care arma a fost ridicată în vederea confiscării. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Craioveanul le-a declarat poliţiştilor, când l-au întrebat de provenienţa pistolului, că l-a achiziţionat în urmă cu aproximativ o săptămână, din Craiova, de la o persoană necunoscută.