România a urcat un loc în ierarhia FIFA

0
123

România a urcat un loc faţă de luna iulie şi se află pe poziţia a 47-a în clasamentul FIFA, după ce a remizat cu Israelul (1-1) şi a învins Kosovo (2-0), în preliminariile EURO 2024. Campioana mondială Argentina este în continuare lider, urmată de vicecampioana mondială Franţa şi de Brazilia.

UEFA a sancţionat FRF cu disputarea de către tricolori a unui meci pe teren propriu cu porţile închise ca urmare a incidentelor provocate de suporteri prin afişarea unui banner cu tentă politică la partida România – Kosovo, din preliminariile EURO 2024. Totuşi, pe stadion la meciul cu Andorra vor avea acces gratuit copiii sub 14 ani.

“Astfel, în urma sancţiunii dictate de UEFA, partida România – Andorra, programată pe 15 octombrie, de la ora 21:45, se va desfăşura fără spectatori. Cu toate acestea, FRF a decis să permită accesul gratuit al copiilor sub 14 ani, organizaţi în grupuri, de la unităţi de învăţământ preşcolar şi şcolar, şcoli de fotbal, grupe de juniori ale cluburilor de fotbal, doar cu câte un însoţitor la fiecare grup de 10 copii. Procedura completă de înscriere va fi anunţată în zilele viitoare” anunţă FRF.