Fulgerică, la puşcărie pentru încăierarea de la Diamond

0
1351

diamondCraioveanul Florin Nicolae Dirivan, zis Fulgerică, a ajuns în spatele gratiilor, luni, fiind condamnat definitiv pentru implicare în scandalul petrecut în noiembrie 2014 în faţa Clubului Diamond din centrul Craiovei. Bărbatul, care a avut dublă calitate în dosarul respectiv, de inculpat şi de parte vătămată, are de executat 3 luni de puşcărie pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova.

Reprezentanţii IPJ Dolj au anunţat că, în cursul zilei de luni, 19 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în executare mandatul emis de magistraţii Tribunalului Dolj pe numele lui Florin Nicolae Dirivan, de 34 de ani, din Craiova. Bărbatul a fost condamnat să execute în regim de detenţie o pedeapsă de 3 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, hotărârea rămânând definitivă luni, la Curtea de Apel Craiova. Craioveanul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova.

Scandalul pentru care „Fulgerică” a fost condamnat s-a petrecut la jumătatea lunii noiembrie 2014, în faţa Clubului Diamond de pe Calea Bucureşti din Craiova. Protagoniştii principali ai scandalului au fost Marian Sandu (fost Cristescu), zis Fibră, şi Florin Nicolae Dirivan, zis Fulgerică. Din câte se pare, cei doi au băut, împreună cu alte persoane, la Diamond Club, de pe Calea Bucureşti din Craiova, iar în jurul orei 5.00 au ieşit afară şi au fost implicaţi într-o încăierare în care s-au folosit cuţite, ambii fiind răniţi. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.fulgerica

A fost deschisă o anchetă în urma încăierării, s-a deschis dosar penal pentru tentativă de omor, iar pe 11 martie 2015 au fost trimişi în judecată 6 inculpaţi în acest dosar: Onilă Alexandru Gabriel, Tănase Cristian, Poenaru Arnold Marian, Mihai Constantin, Sandu Marian şi Nicolae Dirivan Florin. Primul dintre inculpaţi se pare că a dat cu cuţitul în Fibră şi în Fulgerică, Onilă fiind condamnat definitiv pentru tentativă de omor la 4 ani şi 3 luni de închisoare cu executare. Marian Sandu, zis Fibră, şi el cu dublă calitate în dosar, de inculpat şi parte vătămată, a primit 8 luni de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de 2 ani şi 60 de zile de muncă în folosul comunităţii, sentinţa rămânând definitivă în februarie a.c. Fulgerică a fost condamnat abia acum întrucât faţă de el s-a dispus disjungerea cauzei.