Consiliul Judeţean Dolj se implică în campania „Let’s Do It, România!”

0
367

Consiliul Judeţean Dolj s-a alăturat unuia dintre cele mai importante  proiecte de voluntariat din ţară – campania „Let’s Do It, România!”, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În acest sens, Consiliul Judeţean Dolj, printr-un protocol de colaborare, a pus la dispoziţia organizatorilor „Let’s Do It, România!” un spaţiu dotat cu un calculator conectat la internet şi telefonie fixă, necesar pentru buna desfăşurare a campaniei.

„Suntem în stadiul în care am solicitat primăriilor din judeţ transmiterea tuturor informaţiilor legate de identificarea acelor arii naturale care necesită implicarea atât a voluntarilor, cât şi a locuitorilor pentru a fi curăţate de deşeuri.  Totodată, ne angajăm, alături de primari, să găsim voluntari chiar în localităţile în care campania «Let’s Do It, România!» va ajunge, pentru a-i atrage în acest proiect amplu. Pentru cei care doresc mai multe informaţii, am postat deja primele informaţii pe site-ul oficial al Consiliului Judeţean Dolj. «Let’s Do It, România!» este unul dintre cele mai importante proiecte de voluntariat din România, iar Consiliul Judeţean Dolj, aşa cum a făcut-o şi în anii anteriori, nu putea sta deoparte. Mă bucur că, an de an, se găsesc resurse atât umane, cât şi financiare pentru ca această campanie de colectare a deşeurilor din arealele naturale să meargă mai departe”, a declarat administratorul public al judeţului Dolj, Florin Stancu.

„Let’s Do It, Romania!” face parte din marea echipă „Let’s Do It, World!”, care va implica peste 100 de state la nivel global în cel mai mare eveniment de voluntariat din istoria omenirii, pentru colectarea deşeurilor. „Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În Romania evenimentul se va desfăşura în data de 28 septembrie 2013.