A ucis în bătaie o femeie pentru că i-a refuzat avansurile

0
345

Un tânăr de 24 de ani, din Bechet, a fost arestat preventiv pe o perioadă de 29 de zile sub acuzaţia de omor şi violare de domiciliu. Tânărul a omorât în bătaie o femeie de 62 de ani, pentru că l-ar fi refuzat când i-a cerut să facă dragoste, după cum le-a povestit anchetatorilor, astfel că oamenii legii aşteaptă rezultatele analizelor de laborator pentru a vedea dacă se va reţine în sarcina criminalului şi infracţiunea de viol.

Mugurel Almăjanu, în vârstă de 24 de ani, din Bechet, a fost arestat preventiv în noaptea de joi spre vineri, după miezul nopţii, în baza mandatului emis pe numele său de Tribunalul Dolj: Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj. În baza art. 149/1 Cpp, rap. la art. 143 şi art. 148 alin 1 lit. f Cpp, dispune arestarea preventivă a inculpatului Almăjanu Mugurel, pe o durată de 29 de zile, începând cu data de 20.09.2013 şi până la data de 18.10.2013 inclusiv. Se va emite mandatul de arestare preventivă pe numele inculpatului potrivit dispoziţiilor art. 151 C.p.p. Cu recurs în termen de 24 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa publică de la 20.09.2013, ora 00.15”.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, tânărul a ajuns după gratii sub acuzaţia de omor şi violare de domiciliu. Din cercetările efectuate de poliţişti de investigaţii criminale şi procurorii criminalişti de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj şi în baza declaraţiei dată de Almăjanu în faţa anchetatorilor a reieşit că, în noaptea de miercuri spre joi, acesta a ucis-o pe Floarea Gheorman, de 62 de ani, din Bechet. În cursul zilei de miercuri, mai mulţi martori l-au văzut pe Mugurel Almăjanu în stradă, în timp ce îi cerea victimei, care tocmai luase pensia, 100 de lei ca să-i facă nişte reparaţii la instalaţia electrică a locuinţei. Femeia nu i-a dat banii, iar miercuri noaptea Mugurel Almăjanu a intrat peste ea în casă. Potrivit declaraţiei date de inculpat în faţa anchetatorilor, acesta i-ar fi cerut să facă dragoste cu el, femeia l-a refuzat, lucru ce l-a enervat atât de tare încât a luat-o la bătaie. A lovit-o cu pumnii, picioarele şi cu un scaun până ce victima nu a mai mişcat, abandonând-o într-o baltă de sânge. Oamenii legii l-au prins şi l-au reţinut, a fost adus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj unde a fost audiat şi a recunoscut comiterea faptei, însă ancheta nu s-a finalizat. Asta pentru că procurorii trebuie să stabilească dacă tânărul a întreţinut raporturi sexuale cu victima şi dacă a sustras bunuri din casă.

„Tânărul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, în sarcina sa fiind reţinute, deocamdată, infracţiunile de omor şi violare de domiciliu. Se fac verificări în continuare pentru a se stabili dacă autorul a sustras bunuri din locuinţă victimei şi se aşteaptă rezultatele analizelor pentru a se stabili dacă a întreţinut raporturi sexuale cu victima”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, procuror Magda Bădescu.