Concert susținut de Oltenia Big Band la Teatrul de Vară din Parcul „Nicolae Romanescu”

0
813

Craiovenii sunt așteptați sâmbătă, 26 iulie 2019, la Teatrul de Vară din Parcul „Nicolae Romanescu”, la concertul susținut de Oltenia Big Band, sub conducerea muzicală a lui Dorin Măciucă. Evenimentul va începe la ora 20.00 și face parte din stagiunea estivală a Filarmonicii „Oltenia”.

Deschisă pe data de 7 iulie a.c., cu spectacolul „Symphonic Led Zeppelin”, prezentat la Rm. Vâlcea de Orchestra Filarmonicii „Ion Dumitrescu” alături de cea a Filarmonicii craiovene, aceasta a mai cuprins, pe 13 iulie a.c., un concert al Coralei Academice a Filarmonicii „Oltenia” (dirijor: Florian-George Zamfir), în Piața „Frații Buzești” din Craiova.

Stagiunea estivală se va încheia la Râmnicu Vâlcea, în data de 28 iulie a.c., ora 19.30, cu spectacolul „Carmina Burana”, susținut de Orchestrele și Corurile reunite ale Filarmonicii „Ion Dumitrescu” și Filarmonicii „Oltenia”, sub conducerea muzicală a dirijorului Tiberiu Dragoș Oprea. Soliștii serii vor fi soprana Camelia Clavac, tenorul Valentin Racoveanu și baritonul Iordache Basalic.