Şofer prins pe „Râului” cu 104 km/h

0
296

În cadrul raziilor organizate în trafic de poliţiştii doljeni de la Rutieră, oamenii legii au depistat un tânăr de 23 de ani care gonea cu 104 km/h pe strada „Râului” din municipiu. Şoferul a rămas fără permis pentru trei luni şi a fost sancţionat contravenţional, în total poliţiştii aplicând 140 de amenzi pentru viteză excesivă.

radarReprezentanţii IPJ Dolj au anunţat că, la acest sfârşit de săptămână, poliţiştii rutieri doljeni au organizat pe principalele drumuri din judeţ o amplă acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de nerespectarea de conducătorii auto a regimului legal de viteză, în scopul conştientizării conducătorilor auto cu privire la importanţa respectării normelor rutiere.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au constatat 227 de abateri de natură contravenţională, pentru sancţionarea cărora, au aplicat amenzi în valoare de peste 53.000 lei. Dintre acestea, 140 sancţiuni au fost aplicate unor conducători auto care au circulat cu viteză neregulamentară. De asemenea, oamenii legii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce  12 permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

În cadrul acţiunii, poliţiştii l-au depistat pe Mădălin Z., de 23 de ani, din Craiova, care a condus un autoturism pe strada „Râului”, din municipiu, cu viteza de 104 km/h. „Tânărul conducător auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1125 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, subcomisar Alin Apostol.