Profesorul de la Vela care a bătut mai mulţi elevi, cercetat penal

1
387

Urmare a materialului apărut vineri în cotidianul “Cuvântul Libertăţii” şi a faptului că tatăl unuia dintre elevii pocniţi de profesorul de Sport a depus plângere împotriva acestuia, reprezentanţii IPJ Dolj au anunţat, ieri, că a fost deschis un dosar penal şi că Adrian Boştină, de 28 de ani, din Craiova, profesor la Şcoala Generală cu clasele I-VIII Vela, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Reamintim că, pe 15 mai a.c., profesorul de Sport de la şcoala din comuna Vela a decis să ţină ora cu elevii de a IV-a în clasă. Şi pentru că spaţiul nu îi permitea să facă exerciţii fizice cu aceştia, a început să le pună întrebări de matematică. Gigi Spasemie, Cosmin Bordei, Ştefănel Anghel şi încă vreo doi elevi nu s-au descurcat prea bine, lucru ce l-a enervat pe profesorul Adrian Boştină, care i-a înjurat şi i-a pocnit.

Un inspector de la Inspectoratul Şcolar al Judeţului Dolj a ajuns vineri în localitate şi a dispus prezentarea cazului în comisia de disciplină a şcolii. Pe de altă parte, Marian Spasemie, tatăl unuia dintre elevii agresaţi, a depus plângere penală împotriva profesorului de Sport, astfel că la Secţia 3 Poliţie Rurală Bucovăţ a fost înregistrat un dosar în care se fac cercetări faţă de Adrian Boştină sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

1 COMENTARIU

  1. Daca sunt elevi cum dracu macar numele nu au stiut sa il scrie
    Toata lumea pune problema gresit……a dat proful
    Problema este…….nu stiu sa scrie

Comments are closed.