Gloriile Craiovei Maxima au jucat împotriva echipei din Unirea

0
295

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a participat, sâmbătă după-amiază, la invitaţia primarului comunei Unirea, Marin Bădoi, candidat din partea PSD pentru un nou mandat, la un meci de fotbal disputat între o echipă formată din componenţi ai Craiovei Maxima şi echipa locală.

“Am venit astăzi în comuna Unirea, o localitate mare, cu oameni muncitori şi care în ultimii ani, de când primar este domnul Bădoiu, a reuşit să prindă un contur şi să se dezvolte din ce în ce mai bine şi mai frumos. Este o comună unde oamenii au prins gust de legumicultură, iar această zonă începe să devină cunoscută ca fiind printre cele mai mari cultivatoare de varză din Dolj şi poate chiar din ţară. Am avut plăcerea să ajung la Unirea, unde domnul primar, mare amator de sport, dar în special de fotbal, a organizat un meci între echipa din localitate şi Craiova Maxima. Mulţi fotbalişti ai Craiovei Maxima, în frunte cu Ilie Balaci, Beldeanu, Donose, Tilihoi, Negilă, Ungureanu, deci toată pleiada de jucători ai echipei noastre de glorie, au fost prezenţi astăzi, aici. M-am bucurat să văd multă lume strânsă în jurul acestui meci. În acest moment, gândurile ne-au zburat către ceea ce ar trebui să însemne Universitatea Craiova în viitor, pentru că trebuie să renască din propria cenuşă, ca pasărea Phoenix. Poate că acum este momentul să spunem că, indiferent de cine se află vremelnic în fruntea Clubului de fotbal, eu susţin şi voi susţine Universitatea Craiova, o echipă care a făcut fericiţi milioane de români. În continuare cred, la o săptămână după ce Universitatea Craiova a fost exclusă din fotbal, că decizia Adunării Generale a FRF este abuzivă şi nedreaptă. Deşi cred că şi cei de la Bucureşti cunosc bine ceea ce simt suporterii olteni atunci când vine vorba de echipa lor de suflet, nu se poate pune problema înlocuirii Universităţii Craiova cu vreo altă echipă de fotbal, aşa cum federalii de la Bucureşti gândesc”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

Primarul comunei Unirea, Marin Bădoi, candidat din partea PSD la un nou mandat, a afirmat că principalele obiective ale viitorului său mandat le constituie introducerea alimentării cu apă şi a canalizării în localitate. “De la preluarea funcţiei de primar al acestei comune m-am axat pe înfrumuseţarea comunei şi pe schimbarea imaginii acestei localităţi. Atunci când am păşit la Primărie, drumurile comunei Unirea erau în noroi, mergeam numai în cizme. Cu efort am reuşit să facem drumurile. Apoi am îmbunătăţit iluminatul public, am reabilitat două parcuri şi un cămin cultural. Ne propunem să terminăm alimentarea cu apă, pentru care am depus un proiect pe Ordonanţa nr. 7, dar pentru că nu am avut culoarea politică necesară nu am primit nici un ban. De aceea pe viitorul mandat ne propunem să rezolvăm această problemă a apei, după care să rezolvăm şi canalizarea”, a afirmat primarul comunei Unirea, Marin Bădoi, candidat din partea PSD la un nou mandat.

Meciul de fotbal dintre echipa comunei Unirea şi cea formată din componenţi ai Craiovei Maxima, pentru care au jucat Ilie Balaci, Costică Donose, Nicolae Tilihoi, Aurică Beldeanu, Nicolae Negrilă sau Nicolae Ungureanu, s-a disputat pe Stadionul din localitatea Unirea, scorul final fiind de trei la doi pentru gloriile Craiovei Maxima. Pentru echipa Craiova Maxima au mai evoluat Silvian Cristescu, marcatorul a două goluri, Gigi Ciurea sau Emil Săndoi. La meci au fost prezenţi peste o sută de localnici care, pe tot parcursul meciului, au încurajat echipa Unirea.