Mihai Rotaru: “Campionatul acesta nu se va mai relua”

0
324

Finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a declarat, într-o intervenţie la postul tv digisport, că este convins că actualul sezon al Ligii I nu se va încheia, din cauza epidemiei de coronavirus. Rotaru spune că la club s-au luat deja unele decizii pentru prevenirea crizei care va urma.

„Fotbalul nu e în direcţia cea bună. În principiu, noi cam ştim cam ce avem de făcut. Noi avem deja nişte decizii, dar nu le-am implementat încă, fiindcă încă nu s-a dat nicio lege. Primul lucru este să protejăm clubul şi jucătorii. Asta la noi în casă. Şi pentru fotbalul românesc putem oferi consultanţă, dacă este nevoie. Nu cred că se va mai juca acest sezon, este imposibil să se joace, la ce va urma. Trebuie să se stabilească un criteriu de departajare, dacă se acordă titlul sau nu, cine joacă în cupele europene, cine retrogradează” a declarat Rotaru.

Universitatea Craiova este pe locul 3 în acest moment, iar dacă s-ar trage linie după sezonul regulat, cum s-a întâmplat la volei, Ştiinţa ar fi pe locul 2. Şi dacă ne gândim că o victorie cu 3-0 în faţa CFR-ului, în ultima etapă, ar fi însemnat prima poziţie…