AISESEC Craiova recrutează noi membri din rândul studenţilor

0
366

AIESEC Craiova oferă tinerilor posibilitatea de a se înscrie în cea mai mare organizaţie internaţională de studenţi. Această campanie deschide noi oportunităţi pentru cursanţii dornici să se dezvolte personal şi profesional într-un mediu care le stimulează creativitatea, cât şi pentru cei care îşi doresc să cunoască o nouă cultură şi un nou stil de lucru în mediul internaţional. Înscrierile se desfăşoară la standurile amplasate în holul Universităţii din Craiova si la Facultatea de Automatică, până pe data de 24 martie. Conform conducerii, AIESEC Craiova recrutarea noilor membri, se va face în urma unei selecţii, iar numărul maxim de candidaţi acceptaţi va fi de 35.

„Studenţii se pot înscrie prin acelaşi formular disponibile la standurile noastre şi în mediul online, pe site-ul organizaţiei. În funcţie de conţinutul formularului vor fi selectaţi o parte dintre ei, vor trece prin alte două procese de selecţie, care constau într-un interviu individual şi de grup. Există mai multe condiţii de selectare: trebuie să fie persoane care vor să se implice în tot felul de proiecte, să fie capabile să desfăşoare aceste proiecte, să participe la stagiile de pregătire de AIESEC în una dintre cele 110 ţări în care suntem prezenţi, să aibă spirit de echipă, să-şi dorească să facă ceva nou şi inedit. Trebuie să cunoască şi Engleza, limba oficială a organizaţiei AIESEC”, a precizat Anca Mic, purtător de cuvânt al organizaţiei.

Pe tot parcursul studenţiei, tinerii care vor fi recrutaţi în AIESEC, au şansa de a participa la diverse activităţi şi proiecte, de a participa la proiecte şi programe la nivel global, de a crea reţele de contacte în cadrul conferinţelor de pregătire naţionale şi internaţionale, de a se familiariza cu concepte precum resurse umane, vânzări, finanţe, managementul proiectelor şi comunicare, dar mai ales pe oportunitatea de a avea experienţe de management organizaţional şi de stagii de practică în străinătate.