Craiova: Restricții de circulație, sâmbătă și duminică

0
468

Sâmbătă și duminică, mai multe străzi vor fi închise circulației, urmând să se desfășoare două evenimente sportive, Campionatul Național de Marș și, duminică, meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj.

Astfel, sâmbătă, se va închide circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

Bulevardul Ilie Balaci, de la intersecţia cu bulevardul1 Mai şi intersecţia cu str. Gheorghe Bibescu până la intersecţia cu str. Rîului, sensul de deplasare Sala Polivalentă- Parcul Tineretului. Circulaţia este închisă între orele 08.30-15.00.

Bulevardul Ilie Balaci, de la intersecţia cu str. Rîului până la intersecţia cu str. Drumul Fabricii, sensul de deplasare Sala Polivalentă- Parcul Tineretului. Circulaţia va fi deviată pe celălalt sens. Restricţia este între orele 08.50-15.00.

Strada Râului, de la intersecţia cu str. Bucovăţ până la intersecţia cu bld. Ilie Balaci, intervalul orar 08:50-15:00.

Și duminică se va închide circulația în jurul stadionului „Ion Oblemenco”, „pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre echipele CS Universitatea Craiova şi CFR Cluj. Între orele 18.00-22.30, se va restricţiona circulaţia rutieră pe mai multe sectoare de drum.

Bulevardul Ilie Balaci, de la intersecţia cu bld. 1 Mai şi str. Gheorghe Bibescu, până la intersecţia cu str. Râului; strada Ecaterina Teodoroiu, de la intersecţia cu str. Bucovăţ, până la intersecţia cu strada Câmpia Islaz; strada Bucovăţ, de la intersecţia cu str. Elena Teodorini, până la intersecţia cu str. Câmpia Islaz; strada Petuniilor, de la intersecţia cu str. Bucovăţ, până la intersecţia cu str. Alexandru cel Bun.