Comedia românescă “Miami Bici” vine la Inspire VIP Electroputere în prezența lui Codin Maticiuc și Matei Dima

0
1207

Inspire Cinema pregătește cinefililor o seară de weekend specială, plină de bună-dispoziție, râsete și vizionarea comediei românești “Miami Bici”, în prezența lui Codin Maticiuc și Matei Dima (BroMania). Filmul rulează în premieră pe marele ecran din 21 februarie.

Proiecția de Gală va avea loc, sâmbătă, 22 februarie 2020, începând cu ora 19:30, în foaierul Inspire VIP Electroputere, alături de actorii și producatorii filmului care vor avea parte de o sesiune foto și de autografe, cu toți spectatorii dornici să-i cunoască.

Evenimentul se încheie cu vizionarea filmului “Miami Bici” de la ora 21:10 la sala Ultra 4K. La sfârșitul proiecției, fanii pot adresa întrebări și pot afla curiozități de pe platourile de filmare. Accesul fanilor la întregul eveniment se va face pe baza biletului la film.

Inspire Cinema este cea mai nouă rețea națională de cineplex-uri dezvoltată de firma Pro Solutions, cu 3 locații deschise în două orașe: Craiova și Alba Iulia, care colaborează cu toți distribuitorii importanți de filme din România și proiectează cele mai noi și de succes producții românești și internaționale, dorind astfel să satisfacă dorința cinefililor de a viziona filme la standarde ridicate.

Inspire Craiova Mercur s-a deschis pe 9 iunie 2016 și este primul cinematograf care a lansat acest brand și cel de-al 4-lea cinematograf operat de firma Pro Solutions. Este primul multiplex din Craiova, situat în incinta Mercur Center, dispune de 6 săli de cinema integral digitale, dintre care 4 sali 3D de ultimă generație, iar 2 săli 2D, și o capacitate de 570 locuri. Cinematograful este deservit de o cafenea interioară spațioasă, terasă exterioară la etajul 4 și o panoramă superbă către Piata Mihai Viteazul din Craiova.

Inspire Cinema VIP Electroputere este cel mai nou cinematograf din această rețea, și primul cinematograf din România integral VIP. Situat în Electroputere Parc la etajul 1, dispune de 7 săli de cinema echipate cu cele mai noi sisteme de proiecție 3D, și are o capacitate de 580 locuri. Sala 1 Ultra 4K dispune de un ecran cu rezoluție 4K generos și cel mai performant sunet, Christie Vive Audio. Sala 7 Junior este dedicată special copiilor, cu un design nonconformist și primitor. Toate cele 7 săli sunt dotate cu fotolii rabatabile din piele sintetică și un spațiu generos între rânduri pentru un confort sporit.