Craiova: Jandarm al GJMb Craiova medaliat cu aur la Cupa României – Brazilian Jiu Jitsu

0
396

Reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile (GJMb) Craiova au anunțat că luptătorul doljean, plutonier major Cioană Ionică, a avut o prestație deosebită la Cupa României – Brazilian Jiu Jitsu (BJJ), reușind să cucerească sâmbătă, 17 februarie a.c., medalia de aur.
Competiția, aflată la ediția a XI-a, a fost organizată de Asociația Pro BJJ, clubul Absoluto și BJJ Belt League România. Evenimentul a avut loc în Sala Concordia din Chiajna, județul Ilfov.
La Cupa Românei la BJJ au participat divizii de copii și juvenili, adulți și master 1 (30-35 ani), respectiv master 2 (peste 35 de ani). De reținut este faptul că la această competiție au participat 738 de sportivi, dintre care peste 350 de copii. Dintre cele 53 de cluburi participante, 16 au fost din străinătate, fiind reprezentate nu mai puțin de șapte tări. Subofițerul GJMb Craiova, Cioană Ionică, a fost foarte bine pregătit pe sistemul de luptă și cunoscând foarte bine regulamentul a reușit să cucerească medalia de aur la ”categoria 76 master avansați 2018”. Cioană Ionică are 35 de ani, este căsătorit și are un copil, iar în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova activează de 10 ani, timp în care acesta a participat la foarte multe concursuri, unde s-a evidențiat de fiecare dată, ocupând un loc pe podium, astfel:
Locul I – Trofeul Tamashy – Kickbox;
Locul II – Festivalul de arte marțiale, Craiova;
Locul I – Cupa României – Kickbox, Herculane, 2016;
Locul I – pe echipe, la Balcaniada forțelor de poliție, Grecia 2015;
Locul I – Cupa Behring – Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) 2015;

Locul I – Cupa României – NO GI,Vâlcea, 2015;
Locul I – Open Grand Prix – Cupa României – 2015;
Locul I – Cupa Behring – Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) 2014;
Locul I – Cupa României – NO GI,Vâlcea, 2014;
Locul I – Cupa României – Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) 2013;
Locul I Open – Cupa României – Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) 2013;

Această listă poate continua, întrucât jandarmul craiovean a participat și la alte categorii de concursuri, destul de variate, pornind de la arte marțiale, karate, dar și diferite cross –uri.