Teatrul Național Craiova oferă doamnelor pensionare 130 de invitații la spectacolele de 1 și 8 Martie!

0
602

La început de primăvară, Teatrul Naţional „Marin Sorescu” Craiova oferă doamnelor pensionare din Craiova momente de relaxare la spectacolele programate pe 1 şi 8 martie. Invitaţiile de două locuri se pot procura de la agenţia teatrală, cu condiţia prezentării cuponului de pensie, respectându-se principiul „primul venit, primul servit!”.

În prima zi a lui Mărțișor, acestea sunt invitate la „Dimineața de după…”, de Peter Quilter, în regia lui Mircea Cornişteanu, o savuroasă comedie despre dragoste, sex și relații, avându-i în distribuție pe actorii Nataşa Raab, Cătălin Băicuş, Monica Ardelanu, Ştefan Cepoi și Tudorel Petrescu. Peter Quilter este unul din dramaturgii britanici foarte apreciați, piesele sale fiind traduse în peste 25 de limbi și jucate în teatre importante din întreaga lume. „Dimineața de după…” este prezentată în prezent și în Varșovia, Praga, Bratislava, Dresda, Sofia și Asuncion. Nu mai puțin de 100 de invitații sunt oferite de Naționalul craiovean la reprezentația din 1 Martie, ora 18.30.

Pe 8 Martie, ora 18.30, se va juca spectacolul „Hot l Baltimore”, de Lanford Wilson, în regia lui Peter Schneider – personalitate a cinematografiei şi teatrului american, cunoscut ca primul preşedinte al „Walt Disney Feature Animation”. Reprezentația îi va aduce în scenă pe actorii Mirela Cioabă, Valentin Mihali, Valeriu Dogaru, Raluca Păun, Romaniţa Ionescu, Ramona Drăgulescu, Iulia Colan, Gina Călinoiu, Cătălin Vieru, Corina Druc, Anca Dinu, Dragoş Măceşanu, Ştefan Cepoi, Cosmin Rădescu, Tudorel Petrescu, Cosmin Dolea. Doamnele care doresc să vadă spectacolul au la dispoziție 30 de invitații.