Nici vremea rea nu i-a oprit pe craioveni să protesteze

3
149

Şirul protestelor împotriva actualei puteri continuă. Protestatarii din Craiova, nu au fost opriţi nici de vremea nefavorabilă. Vineri, după ora 18.00, aceştia au fost iarăşi prezenţi în Piaţa Prefecturii, pentru a-şi striga nemulţumirile. Ca în fiecare zi craiovenii au reafirmat că nu vor renunţa la manifestaţii până când actuala guvernare nu le va lua în calcul revendicările. „În aceste zile am dovedit că aceste mişcări de stradă nu sunt doar o scânteie care să se stingă la prima adiere de vânt. Drept dovadă stă prezenţa românilor în stradă în mai multe oraşe ale ţării. Vom continua să protestăm, şi mâine şi poimâine, şi în celelalte zile, până când vom fi luaţi în seamă de actuala putere, care deocamdată este surdă la revendicările noastre”, a declarat Constantin T., un protestatar prezent la manifestaţiile din Piaţa Prefecturii.

 

3 COMENTARII

  1. DESTEATA-TE ROMANE DIN SOMNUL CEL DE MOARTE IN CARE TE ADANCIRA BARBARII DE TIRANI, ACUM ORI NICIODATA CROIESTE-TI ALTA SOARTA. LA 21 ale lunii CRAPA TIRANII DICTATORI

  2. A ajuns cutitul la os.Jignirile,sfidarea ,aroganta lor ne-au scarbit.NU-I MAI VREAM ! Va multumim ca ne dati posibilitatea sa ne spunem ofurile,pentru ca celelalte ziare locale nu fac acest lucru.

Comments are closed.