Titlu: Încă o dată trădaţi de ultima execuţie

0
117

Alb-albaştrii sub lupă

craiovaCalancea – Puţin întrebuinţat, dar atunci când a fost cazul a intervenit ideal, blocându-l pe Serediuc în situaţie de unu la unu.

Briceag – Meci destul de bun, nu a făcut greşeli, dar a apărut mai puţin în jumătatea adversă.

Kay – E clar că el şi Acka formează cel mai solid cuplu de stoperi ai Universităţii. Au avut o singură scăpare, la ocazia mare a Chiajnei din prima repriză, când între ei era o distanţă prea mare. Kay nu s-a sincronizat cu Calancea la o minge pe care o putea specula Răducanu, atacantul gazdelor, în repriza secundă.

Acka – A terminat cu bine 2016, a fost probabil cel mai bun dintre stoperii Craiovei. Nici el n-a avut un plasament bun la şansa de gol a Chiajnei, în prima parte.

Vătăjelu – După câteva meciuri în care a fost excesiv de nervos, căpitanul Ştiinţei a făcut din nou un joc excelent, nu a avut probleme în defensivă şi a creat permanent superioritate în jumătatea adversă, de câteva ori cu servicii excelente, cum s-a întâmplat şi la centrările pentru Gustavo şi Băluţă, din repriza a doua.

Mateiu – A fost printre cei mai buni jucători ai Craiovei în partida de la Chiajna. A acoperit foarte bine mijlocul terenului, a recuperat şi a pasat rapid. A încercat şi şutul de la distanţă, dar fără precizie. A fost blocat de Bălgrădean la lovitura de cap din 6 metri, în partea a doua.

Zlatinski – Nu a mai avut verticalizările din ultimele jocuri, a fost mai degrabă discret, deşi per total evoluţia sa a fost destul de bună. A încercat un şut de la distanţă, care a trecut peste poartă. El sau Mateiu trebuiau să taie de la centru contraatacul din prima repriză  care a dus la cea mai mare ocazie a gazdelor.

Băluţă – Din păcate, nu şi-a reglat tirul la şuturile din poziţii destul de bune. A tras uneori nepregătit, alteori putea pasa unor colegi mai bine plasaţi, a fost blocat la serviciul ideal al lui Vătăjelu în partea secundă, iar la cea mai mare şansă de gol nu l-a putut învinge pe Bălgrădean.

Nuno Rocha – A fost cel mai slab jucător al Universităţii la Chiajna. A început meciul cu o simulare, pentru care a primit galben, apoi nu i-a ieşit aproape nimic.

Gustavo – Meci bun făcut de decarul Ştiinţei. Din păcate, şuturile cu stângul, care-i ieşeau aşa de bine, de această dată au fost imprecise. A finalizat mai bine cu dreptul, dar nu suficient pentru a-l învinge pe Bălgrădean, în prima repriză, după un dribling frumos. În partea a doua a avut o mare şansă de gol, dar a trecut la câţiva centimetri cu capul de mingea centrată de Vătăjelu. Indiscutabil, a fost penalty în minutul 7, când a fost lovit în piciorul de sprijin, când se pregătea să finalizeze o fază excelentă.

Ivan – Şi el a avut probleme la execuţia finală. După câteva şuturi peste poartă, a scăpat singur cu Bălgrădean, care l-a surprins cu ieşirea în afara careului, apoi l-a faultat în lateral, stingând o mare şansă de gol.

Bancu – A intrat pe final, dar nu a adus ceva în plus. Chiar dacă era în ofsaid, a lovit prost cu dreptul pe respingerea lui Bălgrădean la şutul lui Băluţă.