Ştefan Stoica, preşedintele PNL Dolj: Administraţia PSD-Olguţa Vasilescu a deturnat votul din 27 septembrie!

0
587

Am decis cu unanimitate de voturi excluderea consilierului Dan Diaconu din partid. PNL Dolj se dezice de astfel de derapaje politice şi nu promovează traseismul, ca mijloc de a accede cu orice preţ în administraţie. Comportament perfect agreat însă de PSD, aşa cum a demonstrat cu vârf şi îndesat, în nenumărate rânduri.

În şedinţele de ieri după-amiază, BPL Craiova şi BPJ Dolj au arătat că orice conduită care nu este demnă de un liberal are şi consecinţe. După marea ispravă de a atrage “pe furiş” de partea PSD pe Antonie Solomon, un penal dovedit de instanţă şi om politic de “sens giratoriu”, cum singur s-a autointitulat, PSD continuă în acelaşi stil mojic şi duce votul craiovenilor din 27 septembrie în derizoriu. Condamnăm bravura administraţiei PSD condusă de Olguţa Vasilescu de a “cumpăra” voturi şi destine fără niciun fel de scrupule şi de a face din asta un model pentru craioveni! Dan Diaconu a fost “mânjit” în frumosul stil pesedist şi pus să tragă stânga în sus. Dragi craioveni, vă asigurăm că Partidul Naţional Liberal se va bate tot timpul pentru ca interesele cetăţenilor să primeze, să dăm plus-valoare atunci când ne daţi girul dumneavoastră.

Gestul fostului consilier liberal, de a-şi bate joc de votul craiovenilor, demonstrează că nu merită calitatea de ales local, pentru care nu are nici respect şi nici responsabilitate. PNL a sancţionat imediat jocul murdar al PSD şi a eliminat din rândurile sale pe trădătorul Diaconu. Avem toleranţă zero faţă de manevrele mizerabile ale PSD. Odată cu excluderea sa din CL Craiova, vom reface majoritatea de dreapta şi misiunea primită din partea electoratului craiovean va fi dusă la îndeplinire. Procesul de depesedizare a administraţiei doljene va fi dus la capăt de PNL! Victoria din alegerile locale din septembrie a dreptei trebuie dublată de o victorie clară în alegerile parlamentare de peste două săptămâni.

Tot ieri, preşedintele PNL Craiova Mario Ovidiu Oprea şi-a înaintat demisia, iar Marian Vasile a fost numit preşedinte interimar al organizaţiei municipale.

 

Comandat de PNL DOLJ, Executat de S.C. ED PRESS COM S.R.L., cod AEP 11200025.