PMP Dolj merge pe mâna lui Iohannis

0
446

Dan Păloiu, preşedintele PMP dolj susţine într-un comunicat de presă că Partidul Miscarea Populară  este consecvent și își menține poziția în ceea ce privește  relația cu Partidul National Liberal.   “PMP a contribuit decisiv la căderea guvernului Dăncilă  şi instalarea guvernului PNL ,condus de Ludovic Orban.  PMP  a  făcut diferența , comportându-se ca un adevărat partid de opoziție și în același timp respectându-și  promisiunile.

Pe 24 noiembrie 2019, voturile membrilor Partidul Miscaea Populara  vor merge  catre Klaus Iohannis .Duminica trebuie sa votam ! Nu putem boicota, nu avem voie să stăm acasă, trebuie să mergem și să votăm împotriva PSD, împotriva mediocrității din politică.

În această finală nu există un rău mic sau mai mare, pur și simplu nu există decât o singura opțiune. Un vot rațional pentru o Românie care să rămână atașată valorilor euro-atlantice.

Consiliul Executiv Judeţean al PMP Dolj  salută  hotărârea luată  de conducere  la nivel national si indeamnă pe cei 10200 de votanti care au acordat votul candidatului PMP la alegerile prezidenţiale, Theodor Paleologu, să voteze  Klaus Iohannis  în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale”, a precizat Dan Păloiu.