Compania Ryanair a lansat promoțiile de ‘Săptămâna Cyber’

0
76

Compania Ryanair a lansat ieri, 19 noiembrie, promoțiile de ‘Săptămâna Cyber’, cu o săptămână mai devreme, oferindu-le clienților 8 zile de promoții fantastice disponibile pe website-ul Ryanair.com sau aplicație.

Ziua unu debutează cu o promoție masivă de vară, cu până la 30€ reducere pentru zborurile dus-întors din întreaga rețea de rute europene, pentru călătorii în perioada aprilie – septembrie, care trebuie rezervate până astăzi la miezul nopții, (ora 24:00 Luni).

Clienții trebuie să fie cu ochii pe Ryanair.com pentru oferte zilnice recente – unde cele mai mici tarife din Europa devin și mai mici.

Adițional acestei promoții ‘Săptămâna Cyber’, Ryanair mai lansează o ofertă pentru bagaje cu 10% reducere pentru toate bagajele înregistrate, rezervate în această săptămână.

Robin Kiely, Ryanair, a declarat:

“E cea mai minunată perioadă a anului și am lansat promoția masivă “Săptămâna Cyber” cu 8 zile de oferte incredible disponibile pe Ryanair.com și aplicație, oferindu-le clienților cele mai mici tarife din Europa și economii mai însemnate.

Am tăiat tarifele cu până la 30€ pentru zborurile dus-întors pe întreaga noastră rețea de rute europene pentru călătorii în perioada aprilie – septembrie, care sunt disponibile astăzi până la miezul nopții. Clienții trebuie să acceseze Ryanair.com pentru a-și rezerva o vacanță de vară astăzi – și să se aștepte în continuare la economii și mai mari în fiecare zi din această săptămână.

Și, de asemenea, avem 10% reducere pentru toate bagajele rezervate în această săptămână, oferindu-le clienților noștri economii și mai mari.”