Student italian accidentat pe trecerea de pietoni de un şofer fugar

0
30

Un tânăr de aproximativ 20 de ani, cetăţean italian, se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital, după ce a fost accidentat, ieri după-amiază, pe bulevardul „1 Mai” din Craiova, în timp ce încerca să traverseze strada regulamentar. Şoferul vinovat a fugit imediat după producerea accidentului.

Se pare că numărul conducătorilor auto care încearcă să scape de urmările accidentelor pe care le provoacă este în creştere. Asta pentru că poliţiştii Biroului Rutier Craiova sunt din nou în alertă, încercând să dea de urma unui şofer care a provocat, ieri după-amiază, un accident grav pe bulevardul „1 Mai” din Craiova. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, accidentul s-a petrecut în zona intersecţiei cu strada „Adrian Păunescu”. Angelo Rizzo, cetăţean italian, în vârstă de aproximativ 20 de ani, student la Facultatea de Medicină din Craiova, s-a angajat în traversarea străzii regulamentar, pe marcajul pietonal, însă a fost izbit de o maşină al cărei şofer şi-a continuat drumul fără să-i pese de starea victimei. Tânărul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, în stare gravă, fiind internat sub supraveghere la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, iar poliţiştii fac cercetări pentru identificarea autorului.

„Poliţiştii Biroului Rutier Craiova au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, fiind desfăşurate activităţi specifice pentru identificarea autorului accidentului”, ne-a explicat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.