George Beţiu, aproape să devină director al DSP Dolj

0
44

Dr. George Beţiu, cel care a ocupat până în prezent funcţia de secretar al Colegiului Medicilor Dolj, este la un pas să devină director al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dolj. Acesta a fost singurul candidat care a reuşit să obţină punctaj de promovare la proba scrisă a concursului organizat, miercuri, de Agenţia Naţională  a Funcţionarilor Publici (ANFP) şi mai are doar un hop de trecut: interviul programat săptămâna viitoare.

Iniţial, în cursa pentru şefia DSP Dolj s-au înscris trei candidaţi. Astfel, alături de dr. Beţiu, pe listă s-au mai regăsit dr. Mariana Cismaru din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Olt, care s-a retras chiar înainte de concurs, şi dr. Bebe Martin – director interimar al DSP Dolj, acesta nereuşind, potrivit reprezentanţilor ANFP, să obţină notă de trecere la proba scrisă.

Postul de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Dolj a fost scos la concurs după ce timp de mai bine de un an această funcţie a fost ocupată interimar de dr. Bebe Martin. Tot cu această ocazie a fost organizat concurs şi pentru postul de director adjunct al DSP Dolj. Pentru această funcţie s-au înscris doi candidaţi: dr. Ludmila Prunariu şi dr. Jan Pârgaru, ambii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, câştigător în urma probei scrise fiind dr. Prunariu.