A doua ediţie a concursului „Aventuri din vacanţa mare” pentru elevii din mediul rural

0
231

Asociaţia Telefonul Copilului organizează concursul „Aventuri din vacanţa mare” – ediţia a II-a, în urma căruia se vor oferi drept Premiu I rechizite şcolare şi albume educaţionale pentru întregul colectiv al şcolii câștigătoare, precum şi premii constând în rechizite pentru câştigătorii Premiilor al II-lea şi al III-lea.

Pentru a putea participa la acest concurs, fiecare şcoală trebuie să desfăşoare intern o competiţie între colegii de clasă pentru a alege cea mai interesantă aventură din vacanţa mare, reprezentată sub formă de compunere, eseu, poezie sau desen. Ca o şcoală să fie eligibilă pentru concurs, trebuie să trimită lucrările a cel puţin jumătate din numărul de clase (1 clasa = 1 lucrare).

Asociaţia Telefonul Copilului se adresează exclusiv şcolilor din mediul rural. Juriul va evalua înscrierile în funcţie de mai multe criterii (numărul de clase implicate dintr-o şcoală, dar nu mai puţin de jumătate din numărul total al claselor dintr-o şcoală; originalitatea lucrărilor; diversitatea lucrărilor; creativitatea lucrărilor) şi le va nota cu puncte de la 1 la 10. Notificări despre situaţia înscrierilor vor fi transmise exclusiv prin pagina de Facebook a asociației, https://www.facebook.com/asociatiatelefonulcopilului.

„Sprijinul cadrelor didactice este esenţial”

Concursul se desfăşoară în perioada 19 septembrie – 7 octombrie a.c., iar şcolile câștigătoare vor fi anunţate pe data de 15 octombrie a.c. Regulamentul concursului este expus pe website-ul Asociaţiei Telefonul Copilului – www.telefonulcopilului.ro. Lucrările se trimit pe adresa de email concurs@telefonulcopilului.ro. „Pentru că lucrările vor apărea pe pagina Facebook a asociaţiei şi pe website-ul www.telefonulcopilului.ro, este obligatoriu ca toţi participanţii să aibă acordul părinţilor. Sprijinul cadrelor didactice este esenţial şi în acest sens le rugăm să îi ajute pe copiii participanţi să înscrie şcoala în concurs”, precizează organizatorii concursului.