Messi a câştigat deja primul trofeu cu Inter Miami

0
332

Lionel Messi a cucerit deja primul trofeu în America, la Inter Miami, la scurt timp după ce s-a transferat la echipa din Florida. Leagues Cup este primul trofeu pentru Inter Miami de la înfiinţarea echipei, în urmă cu trei ani. În schimb, Messi a ajuns la 44 de trofee în carieră, un record. Argentinianul era până acum la egalitate în acest top cu Dani Alves, dar brazilianul s-a retras și acum are probleme cu legea. Messi şi-a dus noua echipă spre titlu, ajungând la 10 goluri în 7 meciuri la Inter Miami, fiind golgheter al competiţiei şi totodată desemnat MVP.

În finala Leagues Cup, echipa lui Messi s-a impus contra lui FC Nashville, la loviturile de departajare (1-1, 10 – 9). Messi a marcat unicul gol al lui Inter Miami, în prima repriză, iar Picault a egalat după pauză. Messi a deschis scorul la loviturile de departajare, iar fostul său coechipier de la Barça, mijlocaşul spaniol Sergio Busquets a marcat şi el.

”Campioni! Sunt foarte fericit că am obținut primul trofeu din istoria acestui club. Câștigarea lui a fost posibilă pentru că toți am muncit din greu și ne-am dedicat. Sper că ăsta este doar începutul. Hai, Inter Miami!”, a scris Lionel Messi, pe Instagram.