Inspectorii de specialitate din cadrul ISJ Dolj au fost înlocuiţi

8
406

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) a decis miercuri, 18 iulie a.c., ca un număr de 16 inspectori de specialitate din cadrul instituţiei să fie demişi, funcţiile  fiind ocupate de alţi colegi de-ai lor. Inspectorii demişi revin, astfel, la catedrele pe care le aveau în unităţile de învăţământ unde sunt profesori titulari. În ceea ce-i priveşte pe noii inspectori de specialitate, unii dintre ei au mai ocupat şi în trecut această funcţie.

“Conform Legii Educaţiei Naţionale şi regulamentului de organizare şi funcţionare a inspectoratelor şcolare, în data 18 iulie a.c. s-a dispus încetarea detaşării în interesul învăţământului a unui număr de 16 inspectori şcolari de specialitate. Astfel că, încetând detaşarea, au revenit la catedra pe care o au în unităţile de învăţământ unde sunt profesori titulari. Pe posturile rămase vacante au fost delegaţi alţi profesori care îndeplinesc condiţiile legale. Trebuie precizat faptul că unii dintre ei au mai fost inspectori într-o perioadă anterioară şi au experienţă”, a precizat conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj.

În ceea ce priveşte motivele care au dus la demiterea inspectorilor de specialitate, reprezentanţii ISJ spun că situaţia “era tensionată”, mulţi dintre ei aşteptându-se în orice moment să fie schimbaţi: “Era o situaţie puţin tensionată între inspectorii pe care i-am numit în ultima perioadă şi cei care erau deja în cadrul inspectoratului, mulţi dintre ei deja aşteptau să fie schimbaţi. Practic, se încetinise activitatea în cadrul Inspectoratului Şcolar, iar acest lucru nu face deloc bine instituţiei, iar la noi primează interesul părintelui. Această decizie a fost luată pentru buna funcţionare a instituţiei”.

Noii inspectori de specialitate din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj: Geta Gavrilescu, Florin Marius Băloi, Niculina Lazarciuc, Florenţa Curelaru, Alexandru Dragnea, Traian Dorobanţu, Mihăiţă Stoica, Constanţa-Coca Tanciu, Mădălina Neaţu, Ionel Prejbeanu, Puiu Oprică, Simona Ciulu, Cristian Moanţă, Simona Chiriţă, Răzvan Mircea Jenaru, Adriana Stoica.

8 COMENTARII

 1. foarte interesante nominalizarile .nu am auzit ca un adevarat dascal cu verticalitate si vocatie, rezultate profesionale si moralitate sa fie printre ei. Cameleonii de sezon usl i-au inlocuit pe cameleonii pdl. si te mai miri ca merge tara aiurea.dar ne meritam soarta pentru ca omul nou nu mai are carte ci carnet de partid nu conteaza decat culoarea. peste ani ce culori se vor purta. merita domnule inspector sa faceti si un post pentru inspector de design politic ca sa stim si noi.

 2. si daca te uiti la numele lor iti spun totul baloi, curelaru, ciulu, dorobantu. vai de neamul romanesc daca a ajuns pe mana lor. de scris or sti sa scrie. ca de calitatile lor profesionale nu ma mai indoiesc.

 3. SIGUR! NU SUNT PE PLACUL PARTIDULUI, PENTRU CA NU FAC POLITICA. ESTE MOMENTUL DE O NOUA ABORDARE. VOR DEPASI MOMENTUL SI VOR CONFIRMA. SA VEDEM ATUNCI CE MAI COMENTATI?

 4. Miroane hai sa ti dau eu un exemplu de om vertical… Adriana Stoica….si..mai priveste in oglinda decat sa ii judeci pe altii!!!

 5. Ok, i-au schimbat… Ma intereseaza, fiindaca mananc si eu o paine amara de profesor navetist!… Curelaru Florenta pe cine inlocuieste? Si cum s-a afirmat pana acum?… Anca Pricina e si veche, e si noua!… Care e treaba ei in poala ISJ-ului omnipotent?… Corina Andriescu mai e inspectoare? Sau n-au putut sa o schimbe, fiind in concediu de odihna?… Doamne, cati ilustri anonimi zac in lista asta!… Dar, Dumnezeu cu mila!…

 6. Ce bine ca a re venit ilustra Luminita Popescu – cu gramatica limbii romane are ea probleme, exprimarea lasa de dorit….In rest e suuuper.
  Sunt sigura ca va face minuni …pt. ea nu pt. noi profesori(mai ales pt. noi debutantii).
  Este clar ca va fi f.bine cu ea la conducere. Se va alege praful!
  Pacat!…

 7. eu propun sa te puna pe tine ca sa nu se aleaga praful!! 🙂 ne place sa ne dam cu parerea de pe margine de parca am sti tot despre tot

Comments are closed.