Handbalistele care vor juca la SCM Craiova în sezonul următor

0
326

La o zi după ce FR de Handbal a anunţat îngheţarea sezonului, iar la feminin SCM Craiova a terminat pe locul 9, pierzând şansa de a lupta pentru cupele europene, conducătorii echipei din Bănie au anunţat achiziţiile făcute şi lotul complet pentru sezonul următor. De asemenea, directorul SCM Craiova, Nicolae Pascu, a precizat, la postul Oltenia TV, că Bogdan Burcea va rămâne în funcţie şi va avea ca obiectiv clasarea pe locurile 1-4 în campionatul viitor.

Vor veni la SCM Craiova: interul Alexandra Andrei Gogoriţă, 29 de ani, de la CSM Slatina, care a mai jucat la SCM Craiova, extrema Cristina Nica, 32 de ani, de la HC Zalău, pivotul Ekaterina Matlashova, 25 de ani, de la Kuban Krasnodar, interul Adriana Crăciun Ţăcălie, 31 de ani, de la Cisnădie, interul Andreea Adespii Molnar, 30 de ani, de la HCM Vâlcea. Aşadar, toate sunt jucătoare cu mare experienţă, iar rusoaica, jucătoare de naţională, este a doua străină din lot, alături de portarul Dzhukeva.

Au părăsit echipa din Bănie  jucătoarele Nikolic, Vizitiu, Havronina, Klikovac şi Tătar.

Lotul SCM Craiova pentru sezonul viitor: Ekaterina Dzhukeva, Bianca Curmenţ, Andreea Chetraru – portari; Alexandra Colac, Cristina Nica, Andreea Cace – extreme dreapta, Ana Maria Savu, Adriana Crăciun fostă Ţăcălie – interi dreapta, Ana Maria Ţicu, Valentina Ion Alexandra Andrei  – coordonatori, Cristina Zamfir, Andreea Adespii – interi stânga, Alexandra Orşivschi, Cristina Şelaru – extreme stânga, Ekaterina Matlashova – pivot.