Botoşani – Craiova: Ouzounidis cere concentrare la finalizare

0
122

După trei remize albe la rând, Universitatea Craiova joacă miercuri, de la ora 19, în deplasare, cu FC Botoşani, iar la finalul săptămânii are derby-ul cu CFR, în Gruia. Antrenorul Ştiinţei, Marinos Ouzounidis, spune că este nevoie de un plus de concentrare la finalizare pentru a marca, el considerând că echipa construieşte bine până în treimea adversă.

“Botoşani este o echipă bună, îmi place stilul lor, îmi place cum construiesc jocul. Vom vedea ce se întâmplă, este un alt campionat acum, nu este precum sezonul regular. Sunt sigur că va fi un meci greu pentru noi. Vom încerca să câştigăm, dar să vedem ce vom avea la ora jocului.  Suntem organizaţi, luptăm pentru fiecare minge la fiecare meci, dar ne lipseşte ceva, la finalizare în special. Cred că dacă am încerca mai mult şi am fi mai concentraţi, atunci am şi reuşi să marcăm. Îi vom ajuta pe jucători să ia cele mai bune decizii în ultima treime, fiindcă au calitatea de a face asta, avem jucători de valoare, care pot face lucruri bune acolo, în faţa porţii adverse. Toţi trebuie să dăm un pic mai mult pentru a reuşi acest lucru. În acest moment ne gândim numai la meciul cu Botoşani, vom avea timp să ne concentrăm şi pe Cupa României” a declarat  Marinos Ouzounidis.

Dacă Elvir Koljic şi Ştefan Baiaram s-au accidentat şi vor absenta în următoarea perioadă, antrenorul grec a primit şi veşti bune, atacanţii Reagy Ofosu şi Andrei Ivan antrenându-se normal în ultimele zile şi vor face deplasarea cu lotul Universităţii Craiova la Botoşani şi apoi la Cluj, pentru meciul din week-end cu CFR.

„Ivan şi Ofosu vor veni cu noi, sunt în condiţii mai bune, se antrenează, dar vom vedea la ora meciului, vom decide în funcţie de starea lor înaintea meciului dacă vor fi titulari sau vor intra numai pentru câteva minute” a declarat Marinos Ouzounidis.

Andrei Ivan s-a accidentat la un antrenament după jocul cu FCSB şi a lipsit în partidele cu Viitorul Pandurii şi Sepsi, în timp ce germano-ghanezul Reagy Ofosu este indisponibil de aproape trei luni, el suferind o ruptură musculară la un meci pe teren propriu, cu FC Argeş