Iohannis va returna „imediat” banii obţinuţi din închirierea casei din Sibiu după decizia justiţiei

0
138

Klaus Iohannis va înapoia “imediat” banii obţinuţi din contractul de închiriere a casei din centrul Sibiului, începând cu data comunicării deciziei civile a Curţii de Apel Braşov, potrivit Administraţiei Prezidenţiale. “Domnul Klaus Iohannis a luat act de rectificarea Cărţii Funciare numărul 9331 Sibiu, în sensul radierii unor drepturi cu privire la imobilul care a făcut obiectul deciziei civile a Curţii de Apel Braşov. Domnul Iohannis respectă pe deplin hotărârea justiţiei şi, fără nicio îndoială, va returna imediat sumele care i-au fost virate în baza contractului de închiriere, începând cu data comunicării deciziei civile a Curţii de Apel Braşov”, a precizat Preşdinţia pentru MEDIAFAX.

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Sibiu a admis cererea de rectificare formulată de ANAF în cazul casei lui Klaus Iohannis din centrul Sibiului, radiind, astfel, dreptul de proprietate asupra imobilului, transmite corespondentul MEDIAFAX. Reprezentanţii OCPI Sibiu au declarat că a fost admisă cererea de rectificare formulată de ANAF în cazul casei de pe strada Nicolae Bălcescu, din Sibiu, care aparţine soţilor Carmen şi Klaus Werner Iohannis. Potrivit sursei citate, împotriva încheierii se poate formula cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare.

Familia Iohannis a pierdut definitiv imobilul din centrul Sibiului, unde funcţionează sediul unei bănci, în noiembrie 2015, printr-o decizie a Curţii de Apel Braşov, în urma unui proces care a durat mai bine de 16 ani.