“Modern Dance” din Craiova merge la Campionatul Mondial de Dans

1
169

Formaţia “Modern Dance” de la Palatul Copiilor din Craiova, formată din 21 de copii cu vârste cuprinse între 5 şi 9 ani, condusă de profesorul Ana-Maria Traşcă, a obţinut locul I la turneul ESDU Dancestar Romania Open 2012, ce s-a desfăşurat în capitală, pe 17 martie a.c., la Palatul Naţional al Copiilor. Astfel, formaţia din Bănie merge la marea finală ESDU Dancestar World Dance Masters 2012, care v-a avea loc în perioada 16-20 mai 2012 în Laguna Resort din Croaţia.

Competiţia naţională ESDU Dancestar Romania Open 2012 a fost una acerbă, cu foarte mulţi dansatori dornici să câştige titlul de campion mondial. Drept dovadă, în acest sezon s-a înscris un număr considerabil de formaţii – 208 echipaje şi 900 de copii, cu coregrafii deosebite, ce au asigurat un spectacol şi o experienţă unice.

Alte două formaţii din cadrul Palatului Copiilor din Craiova vor participa cu patru dansuri de genuri diferite la Festivalul Internaţional de Dans “River Dance” din Bulgaria, care va avea loc în data de 7 aprilie 2012.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari acestor micuti! Multumim dnei Prof. Ana-Maria Trasca pt eforturile deosebite depuse pt ca acesti micuti sa ajunga unde sunt astazi!
    Formatiile care vor participa la River Dance-Ruse, Bulgaria, sunt DYNAMIC si FREAKS. Multa bafta!

Comments are closed.